Perheliikunta/Metsäkylä

KEVÄT 2019

Metsäkylän vanhan salin remontti on viivästynyt ja uusimman kaupungilta tulleen tiedon mukaan saliin pääsisi helmikuun alusta. Päiväkodin sali on toiminut hyvänä väistötila, mutta tämä on valitettavasti varsin pieni tähän tarkoitukseen.

RYHMÄLTÄ PUUTTUU OHJAAJA KEVÄÄLLE 2019. Luonnollisesti ilman ohjaajaa ryhmää ei voida toteuttaa. Mikäli ohjaaja löytyy, seura tukee koulutuksessa ja työstä saa palkkaa. Syksyn ryhmä on ollut ihana ja paljon innokkaita jatkajia olisi. Tuntia ei pidetä ainakaan 7. tammikuuta. Mikäli ryhmälle löytyy ohjaaja, syksyllä 2018 mukana olleille tiedotetaan tästä jäsenrekisterin kautta.

Ohjaustyöstä kiinnostuneet voivat olla yhteyksissä seuran puheenjohtajaan (ylipuheenjohtaja at gmail.com) mahdollisimman pian.

Perheliikunnassa lapsi ja aikuinen pääsevät yhdessä tutustumaan liikunnan iloihin.

Perheliikunnan tunnit koostuvat vaihdellen niin vanhoista ja tutuista peleistä kuin uusista kujeista, temppuradoista ja laululeikeistä. Koko perhe liikkuu yhdellä maksulla - joko samalla tai viikosta toiseen vaihtelevalla kokoonpanolla.

Tunnit on suunniteltu sopimaan parhaiten 2-3-vuotiaille lapsille vanhempineen, mutta kaikki alle kouluikäiset ovat tervetulleita mukaan perheineen.

Perheliikuntaa järjestetään syksyllä 2018 Metsäkylän koululla vanhassa salissa Maanantaisin 17.15-18​.

Varusteiksi sisäliikuntavaatteet lapsille ja aikuisille. Liikkua voi joko paljain jaloin tai tossut jalassa.

Ryhmää ohjaa Minna Duray (minna.duray@gmail.com). Tähänkin ryhmään ilmoittaudutaan Jäsentieto-ohjelman kautta. Syyskausi maksaa koko perheeltä yhteensä 60 euroa riippumatta siitä, montako osallistujaa on.

Syyskausi 2018 alkaa 3.9. ja jatkuu 10.12. saakka. 

Perheliikuntaan ilmoittaudutaan lapsen nimellä, muiden osallistujien tiedot ilmoitetaan ryhmän ohjaajalle.

 

Tärkeintä perheliikunnassa on iloinen mieli ja halu hieman hassutella!

Tervetuloa mukaan!