Hinnasto

 

Keväällä 2021 jokaiselle ryhmälle on määritelty hinta, joka löytyy kyseisen ryhmän omista tiedoista, sivun vasemmasta laidasta. Aikuisten liikunnan kausikorttia ei ole käytössä. Kaikkiin aikuisten ryhmiin voi osallistua myös kertamaksulla, joka on 7 euroa ryhmästä riippumatta. Tämä maksetaan tunnin ohjaajalle paikan päällä joko käteisellä tai paperisilla liikuntaseteleillä.

Kevätkausi alkaa 7.1.2021 ja päättyy 30.4.2021. Tunteja ei pidetä koulujen lomaviikoilla eikä pyhäpäivinä.

Smartum-setelit, Smartum-online, Edenred ja ePassi käyvät maksuvälineinä Ylöjärven Iskun tarjoamaan aikuisten liikuntaan. Seteleitä vastaanottavat ryhmien ohjaajat. Muistathan lisäksi ilmoittaa maksutavastasi osoitteeseen ylojarvenisku@hotmail.com, jotta laskusi osataan kuitata oikein. Kaikki liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia eikä niillä voi maksaa esimerkiksi lapsen harrastusmaksuja.

Aikuisten harrasteliikunnan ryhmiin ilmoittaudutaan Jäsentieto-ohjelman kautta. Jäsentieto luo automaattisesti laskun ja lähettää sen annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskua ei näy, tarkista myös roskapostilaatikko. Ilmoittautumiset ovat sitovia, pelkkä tunneilta poisjääminen ei riitä peruutukseksi.

Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena ainoastaan loukkaantuminen. Loukkaantumisesta johtuva poissaolo sovitaan erikseen seuran johtokunnan kautta (ylojarvenisku@hotmail.com). Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä.

Seura ei vastaa meistä riippumattomista salivuoromuutoksista. Pidätämme oikeudet muutoksiin.