Maksut

Jokaiselle ryhmälle on määritelty hinta, joka löytyy kyseisen ryhmän tiedoista ilmoittautumisjärjestelmästä sekä näiltä nettisivuilta kunkin ryhmän kohdasta. Lisäksi aikuisten harrasteryhmiin voi osallistua myös kertamaksulla. Tämä maksetaan tunnin ohjaajalle paikan päällä joko käteisellä (tasaraha) tai Mobilepaylla seuran lyhytnumeroa käyttäen. Seuran lyhytnumero on 24872 ja viestiin on hyvä kirjoittaa selite, mistä maksusta on kyse.

Tunteja ei pidetä koulujen lomaviikoilla eikä pyhäpäivinä.

Smartum ja ePassi käyvät maksuvälineinä Ylöjärven Iskun tarjoamaan aikuisten liikuntaan.

Muistathan lisäksi ilmoittaa maksutavastasi osoitteeseen ylojarvenisku@hotmail.com, jotta laskusi osataan kuitata oikein. Kaikki liikuntaedut ovat henkilökohtaisia eikä niillä voi maksaa esimerkiksi lapsen harrastusmaksuja.

Aikuisten harrasteliikunnan ryhmiin ilmoittaudutaan Jäsentieto-ohjelman kautta. Jäsentieto luo automaattisesti laskun ja lähettää sen annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskua ei näy, tarkista myös roskapostilaatikko. Ilmoittautumiset ovat sitovia, pelkkä tunneilta poisjääminen ei riitä peruutukseksi.

Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena ainoastaan loukkaantuminen. Loukkaantumisesta johtuva poissaolo sovitaan erikseen seuran johtokunnan kautta (ylojarvenisku@hotmail.com). Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä.

Seura ei vastaa meistä riippumattomista salivuoromuutoksista. Pidätämme oikeudet muutoksiin.