Joukkueet

Ylöjärven Iskun joukkueet 
 JoukkueSyntymävuodetKilpailusarja
Viima-10 ja -118-10 vuotiaat
Kuutar-08 ja -0910-12 vuotiaat 
Team Kuutar -07 ja -0912-14 vuotiaat
Valo-03Yli 16 harraste
Kaisla-05, -04 ja -03

14-16 v. kilpa

 

 

Ilmoittautuminen kaudelle

Kaikkiin seuran joukkueisiin kuuluvien tyttöjen tulee ilmoittautua Jäsentieto-ohjelman kautta seuraavalle kaudelle. Vuodessa on kaksi kautta tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu.  Jäsentieto luo automaattisesti laskun ja lähettää sen annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskua ei näy, tarkista myös roskapostilaatikko. Jokainen lasku tulee maksaa laskun oikealla viitteellä, jotta maksut kirjautuvat oikein järjestelmissä.

Ilmoittautumiset kaudelle ovat sitovia.

Lasten ja nuorten joukkueissa saa käydä kokeilemassa kerran ilmaiseksi. Kun ilmoittauminen jäsentietoon on tehty, ollaan sitouduttu kauteen ja sen maksuihin. 

Mikäli alaikäinen joutuu lopetttamaan harrastuksen joukkueessa terveydellisistä syistä, harkitsee johtokunta jokaisen tapauksen erikseen vanhempien pyynnöstä. Tähän tarvitaan lääkärintodistus.

Lisenssi

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi. Voimisteluliiton sivuilta löydät muun muassa lisenssien ja vakuutusten tuoteselosteet.

Lisenssien osto tapahtuu Jäsentieto-ohjelman kautta.