Joukkueet

 

Ylöjärven Iskun joukkueet syksy 2020

 

 
 JoukkueKilpailusarja
Viima8-10 vuotiaat
Kuutar10-12 kilpa
Team Kuutar 12-14 kilpa
Kaisla16-20 harraste

 

 

Ilmoittautuminen kaudelle

Kaikkiin seuran joukkueisiin kuuluvien tyttöjen tulee ilmoittautua Jäsentieto-ohjelman kautta. Vuodessa on kaksi kautta: tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu. Jäsentieto luo automaattisesti laskun ja lähettää sen annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskua ei näy, tarkista myös roskapostilaatikko. Jokainen lasku tulee maksaa laskun oikealla viitteellä, jotta maksut kirjautuvat oikein järjestelmissä.

Ilmoittautumiset kaudelle ovat sitovia. Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena ainoastaan loukkaantuminen. Loukkaantumisesta johtuva poissaolo sovitaan erikseen seuran johtokunnan kautta (ylojarvenisku@hotmail.com). Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä.

Ylöjärven Iskulla on oikeus peruuttaa harjoitukset tai kilpailutapahtuma sellaisten olosuhteiden vuoksi, joihin seura ei voi vaikuttaa (Force Majeure esim. maan laajuinen epidemia/pandemia, lakko, tulipalo, sota, sään aiheuttamat katkokset toiminnassa tms.) ja siten maksettuja harjoitus- ja osallistumismaksuja ei palauteta.

Lisenssi

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa, eli lisenssi. Voimisteluliiton sivuilta löydät muun muassa lisenssien ja vakuutusten tuoteselosteet.

Lisenssien osto tapahtuu Jäsentieto-ohjelman kautta.