Lapset

Mukavaa yhdessäoloa ja liikunnan kipinöitä

Lasten harrasteliikunnassa toteutuvat ryhmässä liikkuminen, liikunnan perustaitojen monipuolinen oppiminen ja onnistumisen elämykset. Ylöjärven Iskun tarjoama lasten liikunta on hyvä perusta kaikelle liikunnalle ja urheilulle.

Lasten ryhmiin ilmoittaudutaan Jäsentieto-ohjelman kautta. Jäsentieto luo automaattisesti laskun ja lähettää sen annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskua ei näy, tarkista myös roskapostilaatikko. Ilmoittautumiset ovat sitovia, pelkkä tunneilta poisjääminen ei riitä peruutukseksi.

Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena ainoastaan loukkaantuminen. Loukkaantumisesta johtuva poissaolo sovitaan erikseen seuran johtokunnan kautta (ylojarvenisku@hotmail.com). Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä.

Ylöjärven Iskulla on oikeus peruuttaa harjoitukset tai kilpailutapahtuma sellaisten olosuhteiden vuoksi, joihin seura ei voi vaikuttaa (Force Majeure esim. maan laajuinen epidemia/pandemia, lakko, tulipalo, sota, sään aiheuttamat katkokset toiminnassa tms.) ja siten maksettuja harjoitus- ja osallistumismaksuja ei palauteta.

Ylöjärven Isku rekrytoi uusia lasten harrasteliikunnan ohjaajia. Mikäli sinulla olisi kiinnostusta lasten liikunnan ilon jakamiseen, otathan rohkeasti yhteyttä seuran johtokuntaan osoitteeseen ylojarvenisku@hotmail.com.

Kaikenlaiset ryhmät (parkour, naperojumppa, keppariryhmä...) ovat mahdollisia, vain mielikuvitus on rajana!