Lapset

Mukavaa yhdessäoloa ja liikunnan kipinöitä

Lasten liikunnassa toteutuvat ryhmässä liikkuminen, liikunnan perustaitojen monipuolinen oppiminen ja onnistumisen elämykset. Ylöjärven Iskun tarjoama lasten liikunta on monipuolista ja hyvä perusta kaikelle liikunnalle ja urheilulle. Ryhmiä ohjaavat asiansa osaavat vetäjät.

Joukkuevoimistelun valmennusryhmistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueiden valmentajiin. Osa joukkueista on täynnä. Joukkueiden kustannuksista lisätietoa suoraan joukkueiden johtajilta.

 

Kaikkiin seuran ryhmiin ilmoittaudutaan Jäsentieto-ohjelman kautta. Ilmoittautumiset ryhmiin ovat sitovia. Jäsentieto luo automaattisesti laskun ja lähettää sen annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskua ei näy, tarkista myös roskapostilaatikko. 

Aikuisten harrasteliikunnassa kokeilukertoja ei ole. Kaikissa ryhmissä on kertamaksumahdollisuus. Lasten ja nuorten ryhmissä saa käydä kokeilemassa kerran ilmaiseksi.

Mikäli alaikäinen joutuu lopetttamaan harrastuksen valmennusryhmässä terveydellisistä syistä, harkitsee johtokunta jokaisen tapauksen erikseen vanhempien pyynnöstä. Tähän tarvitaan lääkärintodistus.