Lihaskunto ja Pilates aloittavat etänä

11.1.2022

Lasten ja nuorten ryhmät pyörähtävät käyntiin suunnitellusti

Aluehallintoviraston päätöksen mukaan Pirkanmaalla liikunta-, urheilu-, huvi- tai virkistystilat  pidetään suljettuna 8.1.-21.1.2022 välisen ajan. Asiakastilojen sulkeminen Avin päätöksellä tartuntatautilain 58g-pykälän nojalla koskee seuraavia tiloja:

 

·       joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan ja kontaktilajien harrastamiseen sekä vastaavaan liikuntaan käytettävät tilat sekä kuntosalit ja vastaavat tilat

·       yleiset saunat, uimahallit ja kylpylät sekä niiden pukuhuonetilat

Tilat voivat kuitenkin olla auki ammattiurheilijoille sekä vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan.

Lasten voimistelukoulut sekä joukkuevoimistelun valmennusryhmät voivat näiden ohjeiden mukaan harjoitella suunnitellusti. Luonnollisesti oireisena tai toipilaana ei harjoituksiin voi tulla, fyysisiä kontakteja minimoidaan ja käsihygieniasta huolehditaan asiallisesti.

Aikuisten ryhmät eivät voi siis aloittaa toimintaansa suunnitellusti. Pilates ja lihaskunto aloittavat etänä ja näille tunneille voivat osallistua korvaavana harjoituksena myös kaikkiin muihin aikuisten harrasteliikunnan ryhmiin ilmoittautuneet. Tunneille pääsee osallistumaan Zoom-linkin kautta, joka lähetetään tällä (korjattu tieto 11.1.2022) viikolla.

Kauden todellinen alkuaika on riippuvainen pandemiatilanteesta ja viranomaispäätöksistä. Toiveenamme on luonnollisesti paluu mahdollisimman pian normaaliin arkeen terveysturvallisesti. Kevään ja tautitilanteen edetessä selviää myös tauon pituus kerrannaisvaikutuksineen. Tässä vaiheessa toivomme, että tauko on lyhytaikainen ja muutoksia esimerkiksi kausimaksuihin ei tarvitsisi tehdä.

Ylöjärven Iskun johtokunnan puolesta,
Maria Nummela