Äitienpäivän kilpailut

13.5.2018

Kastehelmi ja Kastepisara onnistuneen suorituksen jälkeen
Kastehelmi ja Kastepisara onnistuneen suorituksen jälkeen
Kuutar
Kuutar
Team Kuutar
Team Kuutar
Team Kuuttaren edustajat ja kunniamaininta
Team Kuuttaren edustajat ja kunniamaininta

Ylöjärven iskun joukkueet Kuutar, Team Kuutar, Kastepisara, Kastehelmi, Viima ja Väre kilpailivat äitienpäivänä ISKU stara ja JV 8-10v. kilpailuissa Tampereella Pyynikin palloiluhallissa.

Viima näytti tänään siistin ja iloisen suorituksen. Muutamat treenit vielä hiotaan ohjelmaa ja esiinnytään viimeisen kerran tällä ohjelmalla 19.5. Vuoreksessa. Väre teki loistavan suorituksen vajaasta kokoonpanosta huolimatta. Myös heidät voi nähdä seuraavana viikonloppuna! 

Kuutar ja Team Kuutar päättivät kautensa loistaviin suorituksiin, haalien hyvän mielen ja onnistuneen fiiliksen. Mukaan myös tarttui Team Kuuttarelle ihka ensimmäinen kunniamaininta perusteluin ”Siisti ja hallittu kokonaisuus, ikä ja taitotasolle sopiva monipuolinen koreografia”. 
Nyt voi tyytyväisin mielin lähteä kohti kesätreenejä.☀️??

Kasteen tytöt päättivät myös kautensa näihin kisoihin. Treeni oli tuottanut tulosta ja Kaste suoritti kauden yhtäaikaisimmat ja tiukimmat suoritukset. Äitienpäivä sujui mukavasti ja iloisissa tunnelmissa yhdessä aikaa viettäen ja kauniista lämpimästä ilmasta nauttien.