Ylin joukkueet kilpailivat viikonloppuna Turussa

23.4.2018

Kasteen tytöt
Kasteen tytöt

Joukkuevoimistelun TuUL CUP 2018 kilpailut kilpailtiin 22.4. uudessa upeassa Kupittaan hallissa Turussa.

Ylöjärven iskun joukkueet matkustivat Turkuun kahdella bussilla, sillä tällä kertaa mukana olivat kaikki 7 joukkuetta. Ensimmäinen bussi starttasi kello 6.30 jäähallin pihasta. Kotiin palattiin kello 18.30 mukanamme repullinen elämyksiä ja kokemuksia onnistuneista kilpailuista. 

Viiman ja Väreen suoritukset onnistuivat hyvin vaikka jännitystä toki olikin paljon. Edelliseen kisaan verrattaen tämän päivän suorituksessa näkyi selvä kehitys. Nyt jatketaan tsemppaamista ja treeniä seuraaviin kisoihin!

Kaste-joukkue kilpaili kahtena kokoonpanona, Kastepisara ja Kastehelmi. Molempien joukkueiden suoritus oli todella onnistunut ja iloinen. Aamulla Kaste nautti Kupittaan ihanista leikkipuistoista yhdessä leikkien esimerkiksi tervapataa.

Kaisla nosti hienosti pisteitään viime kisoista, vaikka suoritusta veroittikin kova väsymys sekä viime hetken paikkamuutokset. Kisakausi jatkuu taas ensi viikonloppuna.

Kuutar ja Team Kuutar suorittivat kauden parhaimman ja tiukimman suorituksensa, mutta kisojen taso oli kova ja kategoria ei miellyttänyt korvia. Tytöt olivat kuitenkin tyytyväisiä suoritukseensa ja tästä on hyvä jatkaa kisakautta eteenpäin.