Joukkuevoimistelun kisakausi starttasi viikonloppuna

29.10.2013


Syksyn 2013 kilpailukausi aloitettiin joukkuevoimistelussa menneenä viikonloppuna kun Valotar kilpaili lauantaina 26.10 Turussa Cailap cupissa 10-12 vuotiaiden sarjassa uudella pallo-ohjelmallaan. Suoritukseen mahtui vielä paljon välinevirheitä ja tuomarit arvioivatkin Valottaren kategoriaan 3. Vielä jäi paljon parannettavaa sunnuntain kisoihin!

Sunnuntaina Valotar ja Valo suuntasivat kohti Tampere areenaa ja kolmen lajin kilpailuita, joissa joukkuevoimistelun lisäksi kilpailtiin kilpa-aerobicissä sekä rytmisessä voimistelussa. Valotar teki lauantaita siistimmän suorituksen ja sijoittui kategoriaan 1. Valotar palkittiin 10-12 vuotiaiden sarjassa yhdessä Vaakun Felinen ja Hyvolin Nemorella O:n kanssa. Onnittelut muille palkituille!

12-14 vuotiaiden kilpasarjassa Valo depytoi upeasti hienolla pallo-ohjelmallaan. Suoritus oli siisti ja yhdenaikainen ja Valo arvosteltiin kategoriaan C. Valo sijoittui siis sijoille 4-8/14. Onnittelut palkituille Tv:n Onetelle, Sc Vanteen Kinesikselle ja Fnv:n Loisteelle