Viljalle pronssia, Hiutaleet kisan johdossa finaaliin

27.11.2010

Valo
Valo

YLI:n joukkueilta nähtiin upeita suorituksia TUL:n kisoissa.

Ylöjärven Iskun joukkueet esittivät upeita suorituksia TUL:n välinemestaruuskilpailuiden ensimmäisenä kilpailupäivänä.

Vilja teki kauden parhaan suorituksen ja saavutti 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa upeasti pronssia. Ohjelma myös palkittiin sarjassaan parhaan ohjelman palkinnolla.

Taika ja Valotar voimistelivat molemmat erittäin hyvin ja saavuttivat 10-12-vuotiaiden mestaruussarjassa kauden parhaat tuloksensa. Taika sijoittui kategoriaan 1 ja Valotar kategoriaan 3. Taika nähdään esiintymässä vielä sunnuntain finaalin yhteydessä.

Loitsu teki täsmällisen suorituksen, jonka tuomarit arvioivat parhaaseen A-kategoriaan. Joukkue sai myös bonuspisteitä. Loitsu sijoittui kolmen parhaan joukkoon 10-12-vuotiaiden kilpasarjassa. Edessä on siis sunnuntaina 28.11. esiintyminen finaalin yhteydessä ja palkintojen jako.

Valo voimisteli alle 10-vuotiaiden katselmussarjassa ryhdikkään ja täsmällisen suorituksen.

Hiutaleet lähtee huomiseen finaaliin odotetusti kärkipaikalta. Pisteitä kertyi kaikkiaan 21,85, joten ero alkukilpailun jälkeen kakkosena olevaan joukkueeseen, Kotkan Kirin Zaferiin (pistein 21,11), näyttää selvältä.

Kaikki tulokset ja sunnuntain aikataulut löytyvät TTNV:n kisasivuilta http://ttnv.sporttisaitti.com/tul-n-joukkuevoimistelun-valinem/