Lisenssit

 

Lisenssin oston pikaohjeet

 

 1. Kirjaudu Nepton Jäsentiedon seuravalinnan kautta siihen seuraan, johon olet ostamassa lisenssiä. Voit myös kirjautua suoraan oman seuran Nepton-sivuille, jos käytät suoraa linkkiä
 2. Lisenssin ostoa varten sivuvalikkoon on tullut uusi välilehti ”Lisenssien osto”, jota klikkaamalla pääset hankkimaan urheilijalisenssejä sekä valmentaja- tai tuomarilisenssin. 
 3. Valitse ensin ”Urheilija” tai ”Valmentaja tai tuomari.
 4. Täytä pyydetyt henkilötiedot (valitse tarvittaessa henkilö, jos sinulla on alikäyttäjiä).
 5. Valitse laji, johon olet ostamassa lisenssiä.
 6. Valitse lisenssin taso (Stara, Harraste, Kilpa B tai Kilpa A) sen mukaan, mihin kilpailuihin olet osallistumassa. Tason oikeuttamat luokat näkyvät kuvauskentässä.
 7. Valitse ostatko lisenssin vakuutuksella vai ilman vakuutusta. Huom. mikäli lisenssin ostaa ilman vakuutusta, niin tulee lisenssinhaltijalla olla urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältämä oma vakuutus, jotta hän voi osallistua Voimisteluliiton kilpailutoimintaan.  
 8. Tarkista yhteenvetosivulta, että kaikki tiedot ja valinnat ovat oikein. Mikäli huomaat virheitä, niin voit muuttaa vielä lisenssiä valitsemalla ”Muuta lisenssiä” tai perua oston kokonaan (”Peruuta osto”). 
 9. Ennen hyväksymistä sinun tulee vahvistaa, että tuote- ja lisenssiehdot on luettu. Lisäksi lisenssinhaltijan tulee sitoutua noudattamaan Suomen Antidopingsäännöstöä sekä Voimisteluliiton yleisiä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä. 
 10. Hyväksymisen jälkeen siirry maksamaan lisenssi verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla. 
 11. Onnistuneen maksun jälkeen pääset tarkastelemaan lisenssien tilaa ”Omien tietojen” takaa ”Lisenssit”-välilehdeltä.
Kuvallinen ohje »
 
 

 

   
 

 

 

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa tarkista ensin, että missä tilassa lisenssi on. Tilan pääset tarkistamaan "Omien tietojen” takaa ”Lisenssit”-välilehdeltä.

Mikäli maksu keskeytyi, voit jatkaa maksamista klikkaamalla kyseisen lisenssin kohdalta ”Maksa”.

Lisenssin korottaminen onnistuu valitsemalla sinisen nuoli-ikonin (”Korota lisenssi”), jonka jälkeen järjestelmä ohjaa sinut takaisin lisenssin valintaan. 
 
Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Voimisteluliiton tukeen:
lisenssit@voimistelu.fi tai 040 656 5100 (klo 9:00-15:00).