Kaste

 

Kaste- joukkueessa on kaksi erilaista kokoonpanoa. Kaste on perinteinen joukkuevoimistelujoukkue ja Kastehelmi puolestaan jättää kilpailemiset väliin ja keskittyy esiintymisiin, voimisteluun ja akrobatiaan.

KASTE joukkueessa voimistelee 7 innokasta vuosina 2008–2009 syntynyttä tyttöä. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti ja positiivisella mielellä kolmesti viikossa Kauraslammen koululla. Kilpailuissa Kaste osallistuu keväällä 2019 10-12 vuotiaiden sarjaan.

KASTEHELMI on 9-12 vuotiaille tytöille suunnattu harrastusryhmä, jossa yhdistetään voimistelua, akrobatiaa ja voimaharjoittelua. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu rennolla otteella kilpailutoiminta ja sen vaatimukset unohtaen. Kastehelmessä voi harrastaa taustaan tai kokemukseen katsomatta. Ryhmä sopii myös lajinvaihtajille sekä oheislajiksi muiden lajien harrastajille. Taitojen karttuessa ryhmästä voi halutessaan myös pyrkiä harrastamaan voimistelua joukkuevoimistelun kilparyhmiin KASTE, KUUTAR tai TEAM KUUTAR.

 

Valmentajina toimivat:

Kaste: Jasmine Niemelä ja Ronja Hakala 

Kastehelmi: Marianna Valtonen ja Jenni Näsiaho

Yhteydenotot: Valmentaja: Marianna Valtonen marianna.valtonen@hotmail.fi 0407756000. Joukkueenjohtajat Kati Lehikoinen 0503530727 ja Janica Sukuvaara.

Mikäli haluaisitte mukaan, ottakaa ensin yhteyttä valmentajaan. Joukkueisiin ei voi ilmoittautua suoraan, mahdollisia vapaita joukkuepaikkoja voi tiedustella kunkin ryhmän valmentajilta.

 

 

Treeneihin osallistuminen ja poissaolot ilmoitetaan hobbydeedissä. www.hobbydeed.com

Tunnukset Kasteen sivustolle on 

Ryhmän nimi: Voimistelu

Salasana: kuutar_yli

Rekisteröitymisen jälkeen ylläpitäjien täytyy hyväksyä ryhmään.

Lisenssit 2018-2019 ostetaan jäsentieto-ohjelmassa.