Harrasteliikunnan kevätkausi päättyy etuajassa

30.3.2020

Hyvät Ylöjärven Iskun harrastajat, vanhemmat ja tukijat, 

Ylöjärven Iskun harrasteliikuntaryhmät ovat olleet keskeytettyinä jo jonkin aikaa koronavirustilanteesta johtuen. Alkuun seuran johtokunta päätti määräaikaisesta tauosta 29.3.2020 saakka.

Tämän jälkeen tartuntatautitilanne on muuttunut monella tapaa. Viranomaisten ohjeet COVID-19-epidemian rajoittamiseksi ovat sulkeneet muun muassa Ylöjärven kaupungin liikuntatilat 13.4.2020 saakka. Ennusteet epidemian leviämisestä näyttävät siltä, että rajoitukset tulevat jatkumaan. Harrasteliikunnan kevätkausi päättyisi suunnitellusti huhtikuun lopussa. Lähinnä seuran Facebook-sivun kautta on jaettu liikuntavinkkejä niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Ylöjärven Iskun johtokunta on tehnyt käytettävissä olevan tiedon perusteella päätöksen, että harrasteliikunnan kevätkausi päättyy jo nyt. Tämä koskee niin aikuisten kuin lasten harrasteryhmien toimintaa.

Koska kaupunki ei veloita seuraa peruuntuneista salivuoroista, pidämme kohtuullisena tarjota mahdollisuutta kaikille harrasteryhmiin osallistuville hakea neljäsosaa ryhmän maksusta takaisin. Seura palauttaa tämän osuuden niille, ketkä hakevat osuuttaan viimeistään huhtikuussa 2020. Palautusta haetaan lähettämällä oma nimi, tieto mihin ryhmään on osallistunut ja tiliyhteystiedot osoitteeseen ylojarvenisku@hotmail.com.

Seuran valmennusryhmille järjestetään korvaavia harjoituksia etäyhteyksien kautta ja kotiharjoitusohjelmilla. Joukkueiden kevätkausi jatkuu kesäkuun loppuun saakka, nuorimpien joukkue Hileellä toukokuun loppuun saakka. Valmennusryhmien tilannetta arvioidaan kauden edetessä. 

Ylöjärven Isku ei järjestä tänä keväänä näytöstä, tapahtumia tai kilpailuita. TUL:n Tampereen piirin joukkuevoimistelukilpailut siirtyvät syksylle.

Seura toimii tässä asiassa luonnollisesti parhaansa mukaan viranomaissuosituksia noudattaen.

Harrasteliikunnan ryhmiin ilmoittautuneita on tiedotettu  Jäsentieto-ohjelman kautta.

Tarvittaessa lisätietoja allekirjoittaneelta. 

Ylöjärven Iskun johtikunnan puolesta
Maria Nummela 
Puheenjohtaja 
044-5487478 
Ylipuheenjohtaja@gmail.com