Aikuinen: kausikortilla 70 e liikut niin paljon kuin ehdit

1.1.2019


Haluatko liikkua säännöllisesti kerran viikossa? Valitse 40 eurolla yksi ryhmä.

Aikuisten harrasteliikunnan kausikortti maksaa myös keväällä 70 euroa. Sillä liikut niin paljon kuin ehdit ja missä haluat. Keväällä on mahdollista osallistua säännöllisesti yhdelle viikkotunnille hintaan 40 euroa.

Keväällä uutena pyörähtää käyntiin Lavis (ti 19-20), jonka jälkeen on kehonhuoltotunti (ti 20-21). Vankan suosion saavuttanut Pilates jatkaa keskiviikkoillassa klo 20-21. Lihaskunto kohenee to 19-20. Torstai-illassa aloittaa aikuisten joukkuevoimistelun alkeet klo 20-21.

Kausikorttilaisen ei tarvitse ilmoittautua erikseen ryhmiin, sählyjä lukuunottamatta. Varsinkin naisten sählyjen salivuoroissa on nyt niin paljon muutoksia, että ilmoittaudu näihin erikseen niin tiedotus toimii.

Soppeenharjun isossa salissa on vesivahinko, jonka vuoksi tila on käyttökiellossa. Sunnuntain naisten höntsysähly  (klo 19-20) aloittaa kauden Liikuntakeskuksella ja jatkaa Metsäkylän vanhassa salissa heti kun tänne pääsee. Metsäkylän vanhan salin remontti on taas viivästynyt, joten täältä Kauraslammen koulun Veittijärven toimipisteelle harjoittelemaan siirtynyt ryhmä (to 20-21) jatkaa täällä niin kauan kunnes Metsäkylään pääsee. Toivottavasti Metsäkylään pääsee helmikuun alussa. Miesten vuoro jatkaa Kauraslammen koululla eli entisellä Moision koululla normaalisti su 19.30-21.

Kaikiin ryhmiin voi osallistua myös kertamaksulla 6 e.

Lisää tietoa täältä ja ilmoittautumiset täältä.