Joukkuevoimistelun kilpailukausi päättyi TUL:n mestaruuskilpailuihin

10.12.2018

Kaislalle pronssia TUL:n mestaruuskilpailuissa. Kuva: Ida Sulku
Kaislalle pronssia TUL:n mestaruuskilpailuissa. Kuva: Ida Sulku

Kaisla, Kuutar ja Team Kuutar päättivät syksyn kilpailukauden viikonloppuna TUL:n avoimissa mestaruuskilpailuissa Tampereella. Kaislan osalta kilpailut olivat kaksipäiväiset alkukilpailun ollessa lauantaina ja loppukilpailun sunnuntaina. 8-10-vuotiaiden sarja kilpailtiin sunnuntaina, jolloin nähtiin Kuuttaren ja Team Kuuttaren viimeiset kilpailusuoritukset syksyn ohjelmilla.

Kaislan alkukilpailun suorituksen alku oli täsmällinen ja tiukka. Ohjelman loppupuolella sen sijaan oli muutamia epätarkkuuksia ja pari selkeää virhettä. Suorituksesta joukkue sai pisteitä 15.517 (4.167 3.2 8.15) sijoittuen alkukilpailussa kolmanneksi. Sunnuntain finaaliin Kaisla lähti hyvillä fiiliksillä ja tavoitteena oli nauttia kauden viimeisestä kilpailusuorituksesta. Tässä joukkue onnistui ja tyttöjen hyvä fiilis välittyi matolta. Suoritus sujui ilman suuria virheitä ja keilaohjelma vietiin loppuun ilman tiputuksia. Pisteitä Kaisla keräsi suorituksestaan 15.567 (4.0 3.467 8.1) ja yhteispistein 31.084 sai kaulaansa pronssiset mitalit. Finaalipäivän tuomat kauden ennätyspisteet ilahduttivat joukkuetta ja niihin oli hyvä päättää hienosti mennyt kilpailukausi.

Kuuttaren ja Team Kuuttaren viimeiset kilpailut alkoivat sairasteluilla ja vammoilla, joten joukkueet joutuivat kilpailemaan vajailla kokoonpanoilla. Kuutar suoritti kilpailuissa kauden parhaan kokonaisensa näyttäen tiukkuutta ja mahtavia ojennuksia ja sijoittui kategoriaan 4. Team Kuutar näytti suorituksessaan siistiä tekemistä ja tytöt nauttivat ohjelmasta, mutta mukaan mahtui muutamia turhia virheitä. Team Kuutar sijoittui kategoriaan 5. Molemmat joukkueet olivat tiukassa kilpailussa tyytyväisiä suorituksiinsa ja niihin oli hyvä päättää kilpailukausi ja siirtyä kevättä kohti.