Kaisla voimisteli hienosti kilpasarjojen välinemestaruuskilpailuiden finaalissa

3.12.2018

Kaisla Imatralla välinemestaruuskilpailuiden finaalissa
Kaisla Imatralla välinemestaruuskilpailuiden finaalissa

Kaisla osallistui 1.-2.12 järjestettyihin yli 14-vuotiaiden kilpasarjojen välinemestaruuskilpailuihin, jotka toimivat joukkueen kauden pääkilpailuina. Tänä vuonna välinemestaruuskilpailut järjestettiin Imatralla, jonne joukkue suuntasi jo perjantai-iltana.

Lauantaina kilpailtiin sarjojen alkukilpailut, jossa Kaisla osallistui kovatasoiseen 14-16-vuotiaiden sarjaan. Tytöillä oli hyvä asenne koko päivän ja ennen kilpailusuoritusta joukkue huokui hyvää fiilistä. Hyvästä fiiliksestä aiheutunut pieni ylilatautuminen näkyi kilpailusuorituksen alkupuolella harmillisina virheinä, mutta loppuohjelma sujui ilman suurempia virheitä. Kaisla sai suorituksestaan pisteet 14,65 (4,15 3,0 7,5), joka riitti saavuttamaan finaalipaikan.

Sunnuntain finaaliin Kaisla lähti sijalta 15. Joukkue lähti kilpailusuoritukseen rauhallisin mielin ja keskittyneesti. Finaalisuoritus oli alkukilpailua selvästi täsmällisempi ja tarkempi, ja edellisen päivän virheet saatiin karsittua pois. Loppukilpailun suorituksesta Kaisla sai pisteet 14,85 (4,5 2,75 7,6) ja yhteispistein 29,5 sijoitus nousi hienosti pykälällä näin ollen tuoden Kaislalle kilpasarjojen välinemestaruuskilpailuista sijan 14.

Kokonaisuutena viikonloppu oli sekä tyttöjen että valmentajien mielestä onnistunut. Kaisla oli asettanut itselleen kilpailun tavoitteeksi finaalipaikan ja tämän tavoitteen joukkue onnistui saavuttamaan. Tämä oli myös joukkueelle ensimmäinen kerta mestaruuskilpailuiden finaalissa, mikä oli erittäin hieno saavutus.

Kaisla päättää kilpailukautensa tulevana viikonloppuna TUL:n mestaruuskilpailuissa, joihin joukkue lähtee nauttimaan viimeisistä suorituksistaan keilaohjelmalla.