Kaisla, Kuutar ja Team Kuutar TV Openissa

19.11.2018

Kaisla
Kaisla

Kaisla, Kuutar ja Team Kuutar osallistuivat sunnuntaina 18.11 Tampereella Vuores-talolla järjestettyihin TV Open kilpailuihin. Kaisla kilpaili 14-16-vuotiaiden sarjassa ja Kuutar sekä Team Kuutar 8-10 -vuotiaiden sarjassa.

Kuutar ja Team Kuutar sijoittuivat molemmat kategoriaan 4. Pudotus edellisistä kilpailuista oli pettymys, vaikka taso sunnuntaina olikin ehdottomasti kauden kovin. Kuutar näytti kilpailuissa ryhdikkään kokonaisuuden ja sai pieniä korjauksia parannettua. Team Kuuttaren ohjelmaan sisältyi paljon pieniä virheitä, joita ei yleensä tule. Tästä joukkueiden on hyvä lähteä tsemppaamaan seuraavan viikonlopun kilpailuihin, jolloin Kuutar ja Team Kuutar nähdään Hervannassa Isku Stara ja 8-10 v. kilpailuissa.

Kaislan kilpailusuoritus sunnuntaina kärsi suoritusvuoroa edeltävästä panikoinnista. Vaikkakin suorituksessa vältyttiin isommilta virheiltä, oli suoritus tärisevä ja epävarma eikä joukkueen eläytyminen ja ilmaisu päässyt toivotulle tasolle. Pisteitä joukkue sai suorituksestaan kuitenkin yhteensä 15,5, mutta taiteellisen ja teknisen osa-aluepisteisiin jäi parantamisen varaa. Seuraavat kaksi viikkoa joukkue keskittyy voiman, impulssien sekä ilmaisun kehittämiseen kohti 1.-2.12 Imatralla järjestettäviä kilpasarjojen välinemestaruuskilpailuja.