Ylöjärven Iskun joukkueille menestystä Jyväskylä Cupista

12.11.2018

Kaisla
Kaisla
Kuutar ja Team Kuutar
Kuutar ja Team Kuutar

Ylöjärven Iskun joukkuevoimistelijat suuntasivat sunnuntaina Vaajkoskelle, jossa kilpailukausi jatkui Jyväskylä Cupin merkeissä. Kilpailuihin osallistuivat kaikki seuran joukkueet.

Kaislan kilpailukausi jatkui Vaajakoskella menestyksekkäästi, kun joukkue voitti hienosti 14-16 vuotiaiden kilpasarjan. ”Sunnuntain suoritus oli täsmällinen. Kuluneella viikolla teimme ohjelmaan muutoksia, jotka onnistuivat hyvin. Suoritus oli ilmaisullinen ja varma, vaikka parannettavaa jäikin vielä. Kaikille jäi hyvä fiilis kisoista ja kultamitalista” kommentoivat Kaislan tytöt sunnuntain kilpailupäivän päätteeksi. Pisteitä joukkue keräsi suorituksestaan 15,0.

Kuutar ja Team Kuutar tekivät kuluvalla viikolla kovasti töitä treenisalilla ja tämä näkyi kilpailusuorituksissa Vaajakoskella. Kuutar näytti suorituksessa aiempaa täsmällisempää tekemistä ja ansaitsi sillä kategorian 3. Team Kuutar puolestaan nappasi kilpailuista kategorian 1, joka oli kaikkien kausien ennätys. Lisäksi joukkue palkittiin kunniamaininnalla tiukasta ja siististä kokonaisuudesta, mikä kruunasi mahtavan päivän. Joukkueet osallistuivat 8-10 vuotiaiden sarjaan.

Kaste päätti kilpailukautensa Jyväskylässä hyvää suoritukseen. Tytöt pystyivät rankan treeniviikon päätteeksi puristamaan kauden parhaan suorituksensa. Jännitys näkyi, mutta kisaan lähdettiin hakemaan hyvää fiilistä ja se toteutui suorituksessa. Joukkue kilpaili 8-10 vuotiaiden sarjassa saavuttaen kategorian 5.

Myös Viima ja Väre pääsivät esiintymään Vaajakoskella. Kummatkin suorittivat ohjelman loppuun asti hymyissä suin ja matolla näytti olevan hauskaa. Päivän päätteeksi joukkueet saivat mitalit kaulaansa.