Kilpailuiden täyteinen viikonloppu

5.11.2018

Viima
Viima
Väre
Väre
Kuutar
Kuutar
Team Kuutar
Team Kuutar
Kaisla
Kaisla

Joukkuevoimistelun kilpailukausi jatkui viikonloppuna Tampereella. Lauantaina Ylöjärven Iskun joukkueita nähtiin Tampere Cupissa ja sunnuntaina kaikki joukkueet kilpailivat TUL:n Tampereen piirin avoimissa kilpailuissa.

Viima ja Väre aloittivat kilpailukautensa lauantaina Tampere Cupissa stara-sarjassa. Molempien suoritukset olivat kauden parhaat ja valmentajat olivat tyytyväisiä matolla nähtyyn tiukkuuteen. Sunnuntaina joukkue lähti parantamaan ilmaisua ja onnistui siinä. Jännitys oli saatu karistettua lauantaina pois ja sunnuntaina tytöt pystyivät nauttimaan esiintymisestä.

Kaste kilpaili sunnuntaina 8-10 vuotiaiden sarjassa vajaalla kokoonpanolla. Yhden tytön puuttuminen näkyi kokonaisuudessa ja lisäksi pitkä kilpailupäivä vei voimia tytöiltä. Kasteen voimistelijat olivat kuitenkin tyytyväisiä suoritukseen, ja yhden tytön äkkinäiseen sairastumiseen nähden suoritus oli hyvä ja työt onnistuivat suoriutumaan hyvin paineen alla omaksuen muutokset nopeasti.

Team Kuutar ja Kuutar avasivat kilpailukautensa lauantaina 8-10 vuotiaiden sarjassa. Suorituksiin mahtui paljon virheitä ja eriaikaisuuksia, eivätkä joukkueet olleet tyytyväisiä saamiinsa kategorioihin. Virheistä oppineena joukkueet lähtivät kohti sunnuntain kilpailuja, jossa molemmat joukkueet paransivat suorituksiaan. Valitettavasti tielle osui vielä muutamia epäonnistumisia, mutta kotiin tuomisina Kuuttarella oli kategoria 3 ja Team Kuuttarella kategoria 4. Alkujännitys on nyt saatu pois ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja.

Kaislan kilpailukausi jatkui sunnuntaina piirin kilpailuissa, jossa joukkue kilpaili 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa. Aamun hieman hataran harjoituksen jälkeen joukkue lähti hakemaan hyvää fiilistä suoritusta varten. Joukkueen kilpailusuoritus oli selvästi täsmällisempi kuin edellisviikonlopun avauskilpailussa ja tyttöjen hyvä fiilis välittyi maton ulkopuolelle. Joukkue onnistui nostattamaan pisteitään hienosti viikon takaisesti saaden yhteispisteet 15,233. Kotiin viemisinä kaulaan ripustettiin hopeiset mitalit.