Kevään kilpailukausi on käynnistynyt

10.4.2018

Ikäkausi 2008-2009 syntyneet Kuuttareen ja Kasteen tytöt.
Ikäkausi 2008-2009 syntyneet Kuuttareen ja Kasteen tytöt.

Iskun joukkueiden kilpailukausi käynnistyi viime lauantaina 7.4.18 TUL:n Tampereen piirin avoimissa mestaruuskilpailuissa.

Kasteessa voimistelevien tyttöjen mahat kuhisivat perhosia ja jännitys oli kova. Kilpailusuoritukset onnistuivat hienosti. Nämä olivat muutaman tytön ensimmäiset kilpailut tässä lajissa. Päivän aikana Kaste tutustui Hervannan vapaa-aikakeskuksen lähistöön ja vietto mukavaa päivää yhdessä touhuten.

Kuutar ja Team Kuutar  puolestaan jännittivät, miten ohjelma sujuisi kisoissa, sillä ohjelmaa oli muokattu vielä edellisellä viikolla. Kilpailusuoritukset onnistuivat kuitenkin paremmin kuin tytöt osasivat odottaa ja Team sijoittui kategoriaan 4 ja Kuutar kategoriaan 5. Todella upea kauden avaus ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Kaislan tytöt nousivat ensimmäistä kertaa kovatasoiseen 14-16 -vuotiaiden kilpasarjaan. Jännitys oli kova matolle mentäessä ja tämä aiheutti epävarmuutta suoritukseen. Tästä on hyvä jatkaa kisakautta, sillä nyt on saatu ensimmäisten kisojen jännitys purettua. 

Viima ja Väre avasivat kautensa iloisesti Hervannassa. Pienen jännityksen saattelemana molemmat joukkueet suoriutuivat äärimmäisen hyvin. Seuraavaan esiintymiseen harjoitellaan vielä isompaa hymyä ja tiukkuutta tekemiseen!