Aluekisoissa upeita suorituksia

7.11.2010

Hiutaleet ja Loitsu mitaleilla

Hiutaleet avasivat kisakautensa vakuuttavasti voittaen sarjansa ylivoimaisesti. Keilaohjelma oli täynnä asennetta, mitä eivät muutamat selvät virheetkään onnistuneet latistamaan.

Nuorempien sarjassa Loitsu ylsi mitalisijoille 10-12-vuotiaiden kilpasarjassa. Kategoriatuloksena oli B. Joukkue sai hyvää palautetta selkeistä ja teemaan sopivista askelikoista sekä tasapainoista. Pelkkää iloa Loitsun päivä ei kuitenkaan ollut, sillä kisasuorituksen jälkeen Alisa kaatui ja myöhemmin selvisi, että kyynerpäähän tuli murtuma.

Valottaren ihka ensimmäinen kilpailu sujui upeasti. Jännitystä riitti kovasti, sillä osalla Valottaren voimistelijoista oli ohjelmassa myös rytmisen kilpailut. Eerika, Erkku, Iina ja Mathilde suorittivatkin yksilöohjelmansa erittäin hienosti. Lisäjännitystä päivään toivat Helmin ja Ronjan uudelleen kipeytyneet nilkat. Molemmat tytöt jättivät aamun harjoitukset väliin, mutta uskaltautuivat kuitenkin kisasuoritukseen mukaan. Suoritus sujui koko joukkeella erittäin hienosti, minkä ansioista Valotar sijoittui heti ensimmäisessä kilpailussaan kategoriaan 4!

Taian päivä oli ohjelmaa täynnä, kun kaikki joukkueen voimistelijat kisasivat sekä rytmisessä että joukkuevoimistelussa. Suoritusten väliin ei jäänyt paljoa aikaa, mutta se ei kokeneita ja kovakuntoisia esiintyjiä haitannut. Sekä yksilö- että joukkuesuoritukset onnistuivat ilman suurempia virheitä. JV:ssä kategoriatulos nousi pari pykälää viimekertaisesta ja Taika sijoittui kategoriaan 2. Parannettavaa jäi vielä yhdenaikaisuudessa ja jalkatekniikassa.

Viljan ensimmäinen kisa uudella kokoonpanolla ja uudessa sarjassa sai valmentajat ja voimistelijat tyytyväisiksi. Ohjelmaa oli saatu viimeisen viikon aikana todella paljon selkeämmäksi ja se näkyi myös kisasuorituksessa. Kategoriatulos B osoitti, että koko tiimi on tehnyt hyvää työtä.

Joukkueiden seuraava koitos on heti sunnuntaina TUL:n piirin kisoissa Hervannassa. Siellä nähdään myös Valo.